Външният министър на Русия съобщи важно решение, взето от управляващите.Русия ще

...
Външният министър на Русия съобщи важно решение, взето от управляващите.Русия ще
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Русия ограничава влизането на граждани от неприятелски държави

Външният министър на Русия заяви значимо решение, взето от управляващите.

Русия ще наложи ограничавания за влизане в страната на жители от „ недружелюбни страни ”, съобщи външният министър Сергей Лавров, представен от РИА Новости, съобщи Нова телевизия. Той посочи, че това решение ще бъде под формата на президентски декрет, като сега се изготвя проектодокумент.

„ Този закон ще наложи редица ограничавания за влизане на съветска територия. В същото време, с цел да се предотвратят заканите за живота и здравето на жители на трети страни и лица без поданство, които се намират на украинска територия, бяха улеснени процедурите за влизане и престой на съветска територия за безвредното им завръщане в страните, чиито жители са ”, изясни външният министър.

Според Лавров Съединени американски щати и техните съдружници „ непосредствено са оповестили ” тотална хибридна война против Русия. „ Целта на тази борба не се крие от Запада - да унищожи съветската стопанска система, да подкопае вътрешната политическа непоклатимост и в последна сметка доста да отслаби Русия, изтласквайки ни в периферията на интернационалния живот ”, разяснява той.

Много страни постановиха наказания против Москва, откакто Русия стартира война в Украйна. От своя страна Русия утвърди лист с 48 страни и територии, които правят вражески дейности, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР